Kaše - jáhlovo-rýžová,bez lepku 200g NATURA HUSTOPEČE
Jáhlovo-rýžová kaše instantní 200g, Natura Hustopeče s.r.o.
Kód: | nh916 |
Výrobce: | Natura Hustopeče |
Příznaky: | Bez lepku, Bez přidaného cukru |
Popis produktu
Složení: 50% extrudované jáhly celé (loupané proso), 50% extrudovaná rýže
Jáhlovo-rýžová instantní kaše se vyrábí šetrnou extruzí jáhel (loupané proso) a rýže. Jáhly jsou potravinářskou surovinou, která je vyráběna loupáním prosa. Jáhly mají vysokou výživovou hodnotu – obsahují minerální látky (jako draslík, hořčík, fosfor, měď, železo, zinek), vlákninu a vitamíny skupiny B. Rýže je lehce strávitelná – využívá se při onemocnění zažívacího traktu (poruchy trávení, průjmy, zácpa), nepůsobí plynatost, snižuje riziko vzniku onemocnění trávicího traktu. Jáhly i rýže jsou přirozeně bezlepkové (neobsahují lepek – výborná potravina pro nemocné s celiakií).
Skladování: skladujte v suchu a chraňte před přímým slunečním zářením.
Alergény: Může obsahovat stopy sóji, sezamu a skořápkových plodů.
Výživové údaje
Energetická hodnota 1 632 kJ/ 385 kcal
Tuky 3,5 g
Z toho nasycené mastné kyseliny 0,4 g
Sacharidy 78 g
Z toho cukry 0,3 g
Bílkoviny 11 g
Sůl < 0,01 g
Jáhlovo-rýžová instantní kaše se vyrábí šetrnou extruzí jáhel (loupané proso) a rýže. Jáhly jsou potravinářskou surovinou, která je vyráběna loupáním prosa. Jáhly mají vysokou výživovou hodnotu – obsahují minerální látky (jako draslík, hořčík, fosfor, měď, železo, zinek), vlákninu a vitamíny skupiny B. Rýže je lehce strávitelná – využívá se při onemocnění zažívacího traktu (poruchy trávení, průjmy, zácpa), nepůsobí plynatost, snižuje riziko vzniku onemocnění trávicího traktu. Jáhly i rýže jsou přirozeně bezlepkové (neobsahují lepek – výborná potravina pro nemocné s celiakií).
Skladování: skladujte v suchu a chraňte před přímým slunečním zářením.
Alergény: Může obsahovat stopy sóji, sezamu a skořápkových plodů.
Výživové údaje
Energetická hodnota 1 632 kJ/ 385 kcal
Tuky 3,5 g
Z toho nasycené mastné kyseliny 0,4 g
Sacharidy 78 g
Z toho cukry 0,3 g
Bílkoviny 11 g
Sůl < 0,01 g