Kaše - pohanko-rýžová,bez lepku 200g NATURA HUSTOPEČE
Kaše pohanko-rýžová inst. 200g Natura Hustopeče
Kód: | nh909 |
Výrobce: | NATURA HUSTOPEČE s.r.o. |
Příznaky: | Bez lepku, Bez přidaného cukru |
Popis produktu
Složení: 50% extrudovaná pohanka světlá loupaná celá, 50% extrudovaná rýže
Pohankovo-rýžová instantní kaše se vyrábí šetrnou extruzií pohanky světlé loupané celé a rýže.Pohanka je nenáročná rostlina z čeledi rdesnovité. Je významným zdrojem rutinu (vhodná pří léčbě problému s cévami, hemoroidy i křečovými žilami), vlákniny, minerálních látek, vitamínů (zejména vitamínů řady B a vitamínu E) a rezistentního škrobu, dále má příznivé zastoupení mastných kyselin v tuku (především vysoký obsah kyseliny linoleové). Rýže je lehce strávitelná - využíva se při onemocnění zažívacího traktu (poruchy trávení, průjmy, zácpa), nepůsobí plynatost, snižuje riziko vzniku onemocnění trávicího traktu. Pohanka i rýže jsou přirozeně bezlepkové (neobsahují lepek - výborna potravina pro nemocné s celiakií).
Návod na přípravu instantní kaše: Na přípravu jedné porce použijeme cca 200ml horkého mléka nebo vody. Kaši přisypáváme do horkého mléka nebo vody za stálého míchaní do požadované hustoty a necháme tři minuty odstát. Dle chuti přidáme sušené ovoce, med, topinamburoví sirup, cukr atd. Vhodné k zahuštění polévek, polévek a do pečiva.
Pohankovo-rýžová instantní kaše se vyrábí šetrnou extruzií pohanky světlé loupané celé a rýže.Pohanka je nenáročná rostlina z čeledi rdesnovité. Je významným zdrojem rutinu (vhodná pří léčbě problému s cévami, hemoroidy i křečovými žilami), vlákniny, minerálních látek, vitamínů (zejména vitamínů řady B a vitamínu E) a rezistentního škrobu, dále má příznivé zastoupení mastných kyselin v tuku (především vysoký obsah kyseliny linoleové). Rýže je lehce strávitelná - využíva se při onemocnění zažívacího traktu (poruchy trávení, průjmy, zácpa), nepůsobí plynatost, snižuje riziko vzniku onemocnění trávicího traktu. Pohanka i rýže jsou přirozeně bezlepkové (neobsahují lepek - výborna potravina pro nemocné s celiakií).
Návod na přípravu instantní kaše: Na přípravu jedné porce použijeme cca 200ml horkého mléka nebo vody. Kaši přisypáváme do horkého mléka nebo vody za stálého míchaní do požadované hustoty a necháme tři minuty odstát. Dle chuti přidáme sušené ovoce, med, topinamburoví sirup, cukr atd. Vhodné k zahuštění polévek, polévek a do pečiva.