Shoyu yamato 300ml SUNFOOD
Popis produktu
Rozdíl mezi shoyu a tamari:
Shoyu a tamari jsou víceméně zaměnitelné s tím, že tamari si lépe udrží chuť a aroma při tepelné úpravě. Shoyu se naopak doporučuje používat k finálnímu dochucení hotového pokrmu. Není to ale žádné železné pravidlo.
vyrábí se rozdílným způsobem – tamari vzniká jako vedlejší produkt při výrobě klasické miso pasty
tamari je vyráběna z přirozeně bezlepkových surovin
tamari je tmavší, hustší a má bohatší a výraznější chuť Popis
Shoya Yamato je vyrobena tradičním japonským způsobem.Japonská sojová omáčka.
Použití: do polévek, omáček
Výživové údaje na 100 g nebo 100 ml výrobku
Energetická hodnota: 267 kJ/63 kcal
Tuky: 0,7 g
z toho nasycené mastné kyseliny: 0,3 g
Sacharidy: 2,6 g
z toho cukry: 2,3 g
Bílkoviny: 10,4 g
Sůl: 7,9 g
Shoyu a tamari jsou víceméně zaměnitelné s tím, že tamari si lépe udrží chuť a aroma při tepelné úpravě. Shoyu se naopak doporučuje používat k finálnímu dochucení hotového pokrmu. Není to ale žádné železné pravidlo.
vyrábí se rozdílným způsobem – tamari vzniká jako vedlejší produkt při výrobě klasické miso pasty
tamari je vyráběna z přirozeně bezlepkových surovin
tamari je tmavší, hustší a má bohatší a výraznější chuť Popis
Shoya Yamato je vyrobena tradičním japonským způsobem.Japonská sojová omáčka.
Použití: do polévek, omáček
Výživové údaje na 100 g nebo 100 ml výrobku
Energetická hodnota: 267 kJ/63 kcal
Tuky: 0,7 g
z toho nasycené mastné kyseliny: 0,3 g
Sacharidy: 2,6 g
z toho cukry: 2,3 g
Bílkoviny: 10,4 g
Sůl: 7,9 g