Kapary ve slaném nálevu Bio 206g RAPUNZEL
Popis produktu
Poupata kaparového keře se musí sklízet v časných ranních hodinách, dokud se nerozvijí. Po sklizni se naloží do slané vody, čímž se uchová jejich typická chuť a pevná struktura. Poté se zalijí nálevem z vinného octa a šetrně pasterizují. Kapary vylepší pizzu, zeleninové saláty, kořeněné omáčky, těstoviny, obilniny a rybí pokrmy. Výborné jsou i samotné na chlebu s máslem nebo do sandwichů.
HMOTNOST: 206 g celkem/120 g hmotnost pevného podílu
ZEMĚ PŮVODU: Turecko
SLOŽENÍ: kapary* 58 %, voda, vinný ocet*, mořská sůl. Složky označené * pocházejí z kontrolovaného ekologického zemědělství.
UPOZORNĚNÍ PRO ALERGIKY: Výrobek neobsahuje stopy alergenů.
VÝŽIVOVÉ ÚDAJE NA 100 G:
Energetická hodnota 104 kJ/25 kcal
Tuky 0,8 g
z toho nasycené mastné kyseliny 0,3 g
Sacharidy 0,0 g
z toho cukry 0,0 g
Vláknina 3,2 g
Bílkoviny 2,0 g
Sůl 3,7 g
NÁZEV A SKLADOVÁNÍ: Kapary v nálevu. Pasterováno. Po otevření skladujte v ledničce a rychle spotřebujte.
HMOTNOST: 206 g celkem/120 g hmotnost pevného podílu
ZEMĚ PŮVODU: Turecko
SLOŽENÍ: kapary* 58 %, voda, vinný ocet*, mořská sůl. Složky označené * pocházejí z kontrolovaného ekologického zemědělství.
UPOZORNĚNÍ PRO ALERGIKY: Výrobek neobsahuje stopy alergenů.
VÝŽIVOVÉ ÚDAJE NA 100 G:
Energetická hodnota 104 kJ/25 kcal
Tuky 0,8 g
z toho nasycené mastné kyseliny 0,3 g
Sacharidy 0,0 g
z toho cukry 0,0 g
Vláknina 3,2 g
Bílkoviny 2,0 g
Sůl 3,7 g
NÁZEV A SKLADOVÁNÍ: Kapary v nálevu. Pasterováno. Po otevření skladujte v ledničce a rychle spotřebujte.