Kroupy špaldové - kernotto Bio 500g PROBIO
Popis produktu
Špalda je jedna z nejstarších původních obilovin.Má podobné složení jako klasická pšenice, ale v porovnání s ní, je nutričně bohatší. Obsahuje více bílkovin, minerálních látek, vitamínů skupiny B a její vláknina je lépe a snáze stravitelná. Špaldové kroupy v kuchyni: osmažené na cibulce jako skvělá příloha k pokrmům, na přípravu špaldot (rizot), na obohacení salátů, do karbenátků, na zapékání, do polévek apod. Složení:
100 % špaldové kroupy BIO
Skladování:
Skladujte při teplotě do 25 °C a relativní vlhkosti do 75 %.
Průměrné výživové údaje ve 100 g
Energie:
1560 kJ / 370 kcal
Tuky:
3,4 g
z toho nasycené nemastné kyseliny:
0,42 g
Sacharidy:
66,8 g
z toho cukry:
3,2 g
Vláknina:
8,7 g
Bílkoviny:
13,7 g
Sůl:
0 g
100 % špaldové kroupy BIO
Skladování:
Skladujte při teplotě do 25 °C a relativní vlhkosti do 75 %.
Průměrné výživové údaje ve 100 g
Energie:
1560 kJ / 370 kcal
Tuky:
3,4 g
z toho nasycené nemastné kyseliny:
0,42 g
Sacharidy:
66,8 g
z toho cukry:
3,2 g
Vláknina:
8,7 g
Bílkoviny:
13,7 g
Sůl:
0 g