Zeleninový vývar bez droždí 160g

Popis produktu
Bramborové noky
Gnocchi [ňoki] – knedlíčky z bramborového těsta
Jídlo ze starověku,noky jsou malé kousky těsta získané ze směsi mouky (mouky pšeničné nebo rýžové), s brambory.
Nejznámější v Itálii jsou Bramborové noky, jedinečné kulinářské speciality a to jak v chuti tak i tradici, v Evropě známé od roku 1880, kdy byly brambory přivezeny z Ameriky.
Noky Granoro jsou vyrobeny s bramborových vloček (80%) a směsi pšeničné mouky s vodou, pasterované a balené v ochranné atmosféře. Základní charakteristikou jejich výroby je výběr těch nejkvalitnějších surovin. Noky Granoro představují jednoduché a vydatné jídlo. Rychle přípravené,skvělé jak s tradičními omáčkami, jako Bolognese, nebo smažené, poté, co byly vařené ve slané vodě , v kombinaci s oblíbeným dresinkem a posypané parmazánem…
Gnocchi [ňoki] – knedlíčky z bramborového těsta
Jídlo ze starověku,noky jsou malé kousky těsta získané ze směsi mouky (mouky pšeničné nebo rýžové), s brambory.
Nejznámější v Itálii jsou Bramborové noky, jedinečné kulinářské speciality a to jak v chuti tak i tradici, v Evropě známé od roku 1880, kdy byly brambory přivezeny z Ameriky.
Noky Granoro jsou vyrobeny s bramborových vloček (80%) a směsi pšeničné mouky s vodou, pasterované a balené v ochranné atmosféře. Základní charakteristikou jejich výroby je výběr těch nejkvalitnějších surovin. Noky Granoro představují jednoduché a vydatné jídlo. Rychle přípravené,skvělé jak s tradičními omáčkami, jako Bolognese, nebo smažené, poté, co byly vařené ve slané vodě , v kombinaci s oblíbeným dresinkem a posypané parmazánem…