Rychlý filtr: Bioprodukt Bez mléka Rostlinné Bez přidaného cukru Bez lepku Fair Trade Ze surovin bez lepku Bez vejce Novinka Akce

RECEPTY - SNÍDANĚ

SNÍDANĚ PO MEXICKU

Suroviny

  • 100g Šmakouna Mexico
  • 1 celé vejce
  • 1 bílek
  • 4 cherry rajčata2 lžíce zelených fazolek Vapeur Bonduelle
  • Plátek šunky, sůl
  • Eidam na posypání
  • Olivový olej na potření pánve

Postup

Polovinu Šmakoun Mexico najemno nastrouháme a promícháme s celým vejcem, solí  a bílkem. Směs opékáme na pánvi potřené olivovým olejem z obou stran. Když je omeleta hotová, odložíme ji na talíř. 

Na stejnou pánev dáme opékat na sucho na kostičky nakrájenou druhou půlku Šmakouna. Po chvíli přidáme natrhanou šunku, nakrájená rajčata, fazolky a podlejeme trochou vody. Dusíme, dokud rajčata nepustí všechnu šťávu.

Směsí naplníme omeletu, posypeme ji nastrouhaným eidamem a podáváme s celozrnným chlebem.



 

Prodejna Zdraví u cesty
Náměstí Míru 31
Židlochovice
667 01

Otevírací doba
PO - PÁ   8:00 - 17:00
SO - NE   zavřeno

ukázat na mapě >


.... i s námi BEZ OBALU!
 
       
Položka byla vložena do košíku.
< Zpět k nákupu K pokladně