Hraška Vanilka 250g CERIA
Popis produktu
Hraška vanilka je vhodná jako náhrada vajec ve sladkých těstech a na zapékání (1 vejce = 20 g hrašky + 40 ml vody)
Složení: hrách (70 %), směs obilovin (kukuřice, rýže, jáhly), přírodní vanilka 0,5 %, směs koření.
Přirozeně obsahuje:
vysoký obsah vlákniny
je zdrojem hořčíku, železa a zinku
Jahodový dort - cheesecake:
Příprava korpusu: Rozdrtíme 150 g sušenek, smícháme se 70 g másla a zpracujeme na těsto. Těsto rukou vymačkáme do vymazané dortové formy o průměru 26 cm a dáme na 10 minut zapéct do trouby na 160 °C.
Příprava krému a dohotovení: Důkladně promícháme 125 g hrašky vanilka s 750 mléka a 125 g másla (slunečnicového oleje). Za stálého míchání přivedeme k varu, pak oheň ztlumíme a zvolna vaříme pod pokličkou 20 minut. Před koncem varu přidáme 125 g cukru a vanilkový extrakt. Dobře prošleháme a krátce povaříme. Hraška je dobře provařená, když má lahodnou chuť a není cítit po hrachu. Ještě horký krém vlijeme na upečený korpus ze sušenek. Dobře vychladíme. Před podáváním ozdobíme čerstvými jahodami.
Výživové údaje ve 100g výrobku Energetická hodnota 343 kcal
Energetická hodnota 1452 kj
Tuky 3.4 g
z toho: - nasycené mastné kyseliny 0.9 g
Sacharidy 54 g
z toho: - cukry 1.7 g
Vláknina 8.1 g
Bílkoviny 18 g
Sůl 0.1 g
Složení: hrách (70 %), směs obilovin (kukuřice, rýže, jáhly), přírodní vanilka 0,5 %, směs koření.
Přirozeně obsahuje:
vysoký obsah vlákniny
je zdrojem hořčíku, železa a zinku
Jahodový dort - cheesecake:
Příprava korpusu: Rozdrtíme 150 g sušenek, smícháme se 70 g másla a zpracujeme na těsto. Těsto rukou vymačkáme do vymazané dortové formy o průměru 26 cm a dáme na 10 minut zapéct do trouby na 160 °C.
Příprava krému a dohotovení: Důkladně promícháme 125 g hrašky vanilka s 750 mléka a 125 g másla (slunečnicového oleje). Za stálého míchání přivedeme k varu, pak oheň ztlumíme a zvolna vaříme pod pokličkou 20 minut. Před koncem varu přidáme 125 g cukru a vanilkový extrakt. Dobře prošleháme a krátce povaříme. Hraška je dobře provařená, když má lahodnou chuť a není cítit po hrachu. Ještě horký krém vlijeme na upečený korpus ze sušenek. Dobře vychladíme. Před podáváním ozdobíme čerstvými jahodami.
Výživové údaje ve 100g výrobku Energetická hodnota 343 kcal
Energetická hodnota 1452 kj
Tuky 3.4 g
z toho: - nasycené mastné kyseliny 0.9 g
Sacharidy 54 g
z toho: - cukry 1.7 g
Vláknina 8.1 g
Bílkoviny 18 g
Sůl 0.1 g