Pískavice řecké seno Bio 120g SONNENTOR
Popis produktu
Informace o produktu Již Egypťané ji využívali jako koření. Čerstvý, křupavý požitek! Výborná semínka s kořeněnou chutí jsou SONNENTOREM šetrně připravována a balena. Tím můžete již po několika dnech sklízet a vychutnávat výhonky plné síly. U pískavice se vyvíjí charakteristická vůně připomínající curry již při nakličování. Používá se do chutney, v Egyptě do omáček a v Indii jako náhražka kávy. Klíčky pískavice se skvěle hodí také k těstovinovým pokrmům. Doba namáčení: 6-8 hodin, poté opláchnout Doba klíčení: 2 dny ve tmě, poté 2-4 dny na světle Ideální teplota: 18-20°C 2 x denně oplachovat TIP: Výhonky by se měly co možná nejdříve zkonzumovat nebo přechovávat nanejvýš dva, tři dny v lednici – jinak zhořknou. Před konzumací ještě opláchnout teplou vodou. Skladovat v suchu a chladu.