Olej - rýžový 1000ml BASSO
Popis produktu
Složení
Rýžový olej.
Vyroben vymačkáním z klíčku obilky rýže.
Použití
Rýžového oleje jako potravinového olej pro smažení, pečení, hluboké smažení a do salátových dresinků je nový a zdravý způsob přípravy těch nejchutnějších pokrmů s účinnou péčí:
Pro svou delikátní chuť a příjemné oříškové aroma se hodí na smažení
S jeho vysokým bodem přepálení (až 215°C) a nízkou přilnavostí k připravovaným pokrmům je rýžový olej nejčistším smažícím olejem pro přípravu smažených pokrmů jemné chuti
Pečení
Proč používat ryžový olej
Studie a výzkum prokázaly, že rýžový olej má značný hypocholesterolický účinek v porovnání s ostatními potravinovými oleji. Tento účinek je přisuzován složkám jako je Vitamin E (tokotrienoly a tokoferoly) a oryzanoly. Tyto složky se získávají z rýžových otrub. Potravinové oleje bohaté na polynenasycené mastné kyseliny jsou známy pro svoji schopnost snižovat celkový krevní cholesterol a zároveň snižují výhodný cholesterol HDL, zatímco rýžový olej jak bylo zjištěno zvyšuje HDL cholesterol a zároveň snižuje LDL (špatný) cholesterol v lidském těle. Rýžový olej má prakticky 0% transmastných kyselin a zadržuje značné množství oryzanolu, který způsobuje, že se olej tak rychle nepřepaluje, což svědčí o jeho skvělé oxidační a termální stabilitě. Rýžový olej rovněž obsahuje skvalen, který pečuje o Vaši pokožku a zpomaluje tvorbu vrásek.
Rýžový olej.
Vyroben vymačkáním z klíčku obilky rýže.
Použití
Rýžového oleje jako potravinového olej pro smažení, pečení, hluboké smažení a do salátových dresinků je nový a zdravý způsob přípravy těch nejchutnějších pokrmů s účinnou péčí:
Pro svou delikátní chuť a příjemné oříškové aroma se hodí na smažení
S jeho vysokým bodem přepálení (až 215°C) a nízkou přilnavostí k připravovaným pokrmům je rýžový olej nejčistším smažícím olejem pro přípravu smažených pokrmů jemné chuti
Pečení
Proč používat ryžový olej
Studie a výzkum prokázaly, že rýžový olej má značný hypocholesterolický účinek v porovnání s ostatními potravinovými oleji. Tento účinek je přisuzován složkám jako je Vitamin E (tokotrienoly a tokoferoly) a oryzanoly. Tyto složky se získávají z rýžových otrub. Potravinové oleje bohaté na polynenasycené mastné kyseliny jsou známy pro svoji schopnost snižovat celkový krevní cholesterol a zároveň snižují výhodný cholesterol HDL, zatímco rýžový olej jak bylo zjištěno zvyšuje HDL cholesterol a zároveň snižuje LDL (špatný) cholesterol v lidském těle. Rýžový olej má prakticky 0% transmastných kyselin a zadržuje značné množství oryzanolu, který způsobuje, že se olej tak rychle nepřepaluje, což svědčí o jeho skvělé oxidační a termální stabilitě. Rýžový olej rovněž obsahuje skvalen, který pečuje o Vaši pokožku a zpomaluje tvorbu vrásek.